Lidmaatschap Zonta aan de Leede

Zonta aan de Leede is onderdeel van Zonta Nederland die weer op haar beurt onderdeel is van Zonta International. Zonta International is een van oorsprong Amerikaanse serviceorganisatie met nu meer dan 1200 clubs in 64 landen, een inspirerende samenwerking van vrouwen over de hele wereld. Tweejaarlijks is er een grote conventie waar alle leden voor uitgenodigd worden en waar gedebatteerd en gestemd wordt over nieuwe projecten, ontwikkelingen en bestuurszaken.

We komen als club maandelijks bij elkaar bij Holiday Inn in Leiden. In juli en augustus is er geen bijeenkomst. Wie kan, eet eerst een hapje mee in het restaurant van 19:00 tot 20:00 waarna we van 20:15 tot 22:00 een bijeenkomst hebben. De bijeenkomsten staan in het teken van discussies, lezingen, jobtalks en het voorbereiden van activiteiten. Naast de bijeenkomsten, waarvan het zeer aan te raden is om zo veel mogelijk te komen, komen we bij elkaar om fundraisers en andere activiteiten voor te bereiden.

Zonta aan de Leede zoekt vrouwen die vanuit hun beroep, studie of achtergrond zich actief willen inzetten voor de doelstelling van Zonta. Onze leden komen uit o.a. Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Noordwijk en Lisse. We streven erna om divers te zijn qua beroep, leeftijdsopbouw en culturele achtergrond. Twijfel dus niet, bij ons ben je meer dan welkom!

Er wordt lidmaatschapsgeld geheven die de kosten dekt van de internationale projecten voor het goede doel, de internationale en nationale Zonta organisatie, alsmede de eigen clubkosten. In 2017 is het lidmaatschapsgeld 175 euro per jaar.

We verwelkomen je graag op de volgende ledendrive. Doordat een flink aantal leden recentelijk toe is getreden tot de Plusgroep (senioren dan wel studerenden etc), is er alle ruimte voor nieuwe aanwas en nieuwe plannen. Leuk is ook om met een aantal vriendinnen of collega’s te komen.

Mocht je nog meer informatie willen dan horen we het graag.