Orange the World Leiden 2023

Zonta aan de Leede zoekt nieuwe leden. Ben je ge├»nteresseerd? Kom om op zaterdag 25 november om 14:00 naar het cafe van de bibliotheek Nieuwstraat 4 om kennis te maken met Zonta tijdens het begin van Orange the World! Je kan je opgeven via [email protected].

Van 25 november t/m 10 December doet Zonta aan de Leede weer mee om aandacht te vragen voor het wereldwijde probleem van geweld tegen vrouwen. De start van de ORANGE THE WORLD campagne op 25 november om 15:30 uur met lezing Hameeda Lakho in samenwerking met BplusC.

Zonta aan de Leede zoekt vrouwen die maatschappelijk betrokken zijn en samen in clubverband op willen komen voor vrouwen en meisjes.

Het Orange the World programma:
15.30 -15.35 Intro Orange The World
15.35 -15.40 Openingswoord van wethouder Julius Terpstra
15.40 -16.25 Lezing van Hameeda Lakho
16.25 -16.30 Nabeschouwing

Locatie: BplusC bibliotheek locatie Nieuwstraat 4, Leiden
Hameeda Lakho, auteur van o.a. Verborgen Tralies vertelt tijdens de Orange the World bijeenkomst openhartig over haar achtergrond en wat voor impact huiselijk geweld en kindermishandeling op haar leven en op alle leden van het gezin heeft gehad. Hameeda heeft haar traumatische ervaringen en kwetsbaarheid omgezet in kracht en fungeert als rolmodel en inspirator voor de wereldwijde slachtoffers van geweld.

Zonta Orange the World