Handbag Sale!

Zonta maakt zich sterk om Geweld tegen Vrouwen te Stoppen. Wij, vrouwen van 4 Zonta Clubs (Den Haag, aan Zee, Gouda en aan de Leede), organiseren op 25 november 2018 een grote tassen verkoop voor Hear my Voice in het Nutshuis, Riviervismarkt 5 in Den Haag, van 11:00 tot 16:00 uur.

Als vrouwenorganisatie die opkomt voor de belangen van vrouwen wereldwijd, willen wij graag aandacht vragen voor het probleem van geweld gericht tegen vrouwen en meisjes in eigen land.

We hebben mooie, grappige, functionele en feest tassen. Vintage of Merktas, alles wordt verkocht tegen kleine prijsjes. Er zijn tevens een aantal ‘mystery’ tassen die bijzonder zijn. Of ze zijn gedoneerd door een bekende vrouw, of ze zijn van een bekend merk. Vlak voor de 25ste wordt hier meer over verteld…

hantas doneren

‘Hear my voice’ is een anonieme telefoonlijn voor slachtoffers van huiselijk geweld. Zij kunnen hun verhaal vertellen aan een lotgenote. Iemand die dus weet waar ze het over heeft en begrijpt dat hulp zoeken niet gemakkelijk is. Zonta steunt Stichting Perspectief bij het uitbreiden van deze hulplijn. De opbrengst van de tassenverkoop wordt gebruikt voor trainingen en mobiele telefoons.

Heb je vragen, suggesties of wil je tassen aanleveren? Neem dan contact op met Marion op

[email protected].