• handtas doneren

  Handtassen Doneren en Verkoop

  Doneer je ook een handtas? Zonta maakt zich sterk om Geweld tegen Vrouwen te Stoppen. Wij, vrouwen van 4 Zonta Clubs (Den Haag, aa Zee, Gouda en aan de Leede), organiseren op 25 november 2018 een grote tassenverkoop (lees meer)

 • zonta aan de leede

  Benefiet – Vrouwen tegen Armoede in Ahfir, Marokko

  Op zondag 30 september in Zwembad de Zijl in Leiden wordt een Benefiet gehouden van 12:00 tot 17:00 ten bate van vrouwen in armoede in Ahfir.  Het wordt een erg leuke en gezellige middag waar alleen vrouwen voor (lees meer)

 • Bloemen rijgen voor de vrouwen in Ahfir

  Tijdens het bloemencorso 2018 verkocht Zonta bloemenkransen om geld in te zamelen voor de Marokkaanse organisatie Chabab El Khir  die zich inzet voor mishandelde en gescheiden vrouwen in Ahfir. Met hulp van vrijwillers zijn er prachtige hoeden met bloemen (lees meer)

 • Zonta Aan de Leede ondersteunt in 2018 vrouwen in Ahfir

  Zonta aan de Leede ondersteunt in 2018 de Marokkaanse organisatie Chabab El Khir bij hun project voor mishandelde en gescheiden vrouwen in Ahfir en omgeving, en helpt zo vrouwen met: het doen van aangifte bij de politie het (lees meer)

 • zonta kampala

  SAMENWERKING ZONTA AAN DE LEEDE EN ZONTA KAMPALA

     Begin 2018 Zonta aan de Leede in samenwerking met de Zonta Kampala club en de Stichting Wilde Geese implementeerden een sanitair project met de titel “Behoud van meisjes in de school” in het Kanungu district, West-Oeganda. Zonta (lees meer)

 • zonta aan de leede

  Aan de Leede doneert 1500 euro aan Zonta International project DELAYING EARLY MARRIAGE IN NIGER

  Zonta International Foundation maakt een vuist tegen kind huwelijken in de Niger. Beschrijving van het project of click HIER: Early marriage is a form of sexual and gender-based violence with detrimental physical, social and economic effects. Niger has (lees meer)

 • zonta project

  Onze projecten

  Zonta aan de Leede heeft fondsen geworven voor ‘het Levensboek voor mensen met een verstandelijke en communicatieve beperking‘ van Kentalis (charterproject) Fistelproject Noord-Nigeria Jamaa Home Kenia,  Java Village Rosa Manus Stop Schooluitval in Oeganda (project i.s.w. met Zonta (lees meer)

 • Fundraising

  Om de projecten waarvoor wij ons inzetten te ondersteunen, zijn naast mensen ook middelen nodig. Om fondsen te werven organiseert Zonta aan de Leede sinds 2011 jaarlijks, sinds 2014 2-jaarlijks in september ‘de Midnightwalk‘ een groots wandelevenement met ruim (lees meer)

 • Zonta syas NO! to Violence against Women

  ′Zonta Says NO to Violence Against Women′ is een campagne van Zonta International om overal in de wereld de bewustwording van geweld tegen meisjes en vrouwen te vergroten en acties ertegen te ondernemen.

 • ZIF

  Het doel van de Zonta International Foundation (ZIF) is de charitatieve en educatieve programma’s van Zonta International te steunen. De ZIF verhoogt het geld waarmee Zonta International programma’s over de hele wereld financiert.